Proč nakupovat u nás

  • Doručeni do 72 h k Vám domů
  • 100% bezpečný nákup
  • Při nákupu nad 1500,- doprava zdarma
  • Poctivý prodejce

Pjur „Woman bodyglide 30ml“

Pjur „Woman bodyglide 30ml“

Pjur Woman -  je vysoce koncentrovaný, hedvábně jemný kluzký výrobek k dennímu použití speciálně navrhnutý pro citlivou a jemnou pokožku ženy. Jde o celosvětově lékáři doporučený lubrikační prostředek, jehož účinek trvá velmi dlouho a nikdy nezasychá.

pouze za 222 Kč

dostupnost: Tento produkt již není na skladě

kód zboží: 300000091332

Zakoupením tohoto produktu získáte až 14 věrnostních bodů. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem 14 bodů , které mohou být převedeny na slevový poukaz v hodnotě 3 Kč.


Tisk Přidat na Facebooku Odeslat dotaz prodavači

Pjur Woman -  je vysoce koncentrovaný, hedvábně jemný kluzký výrobek k dennímu použití speciálně navrhnutý pro citlivou a jemnou pokožku ženy.
Jde o celosvětově lékáři doporučený lubrikační prostředek, jehož účinek trvá velmi dlouho a nikdy nezasychá. Speciální složení vylučuje lepivost, nebo jakékoliv drhnutí. Po použití není potřeba ho umývat, protože v pokožce nezacpává póry a zanechává jí hedvábně jemnou.
Charakteristika: Výrobek je bez vůně či zápachu, bez konzervačních přísad, neobsahuje přírodní oleje či tuky ani žádné jiné látky biologického původu, které by mohly vyvolat alergické reakce.
Rozširuje možnosti Vašich osobních zážitků a erotických fantazií při použití Pjur Woman jako lubrikantu. Výrobek je tzv. kompatibilní s kondomy,  nepoškozuje stěnu kondmu jako běžné lubrikanty založené na bázi oleje.

Obsah
• 30ml

Výrobce: Pjur

 

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...